Resultaten av studierna användes som biologiska indikatorer

Effekten av kvävegödselmedel fabrik i PUA … Â,awy inblandade djupgående, destruktiva förändringar till den breda-sense naturliga miljö som omfattade inte bara mark, vatten och luft, men även växter och djur.

Initialt är i slutet av 1960-talet och i början av 1970 var förändringarna mycket akut bara för att bli av kronisk karaktär senare. Resultaten av studierna användes som biologiska indikatorer för att mäta både omfattningen av skador på miljön och att bedöma giltigheten av de metoder som utvecklats för att återta den försämrade miljön. Testad och kalibreras som en syntetisk bio-indikator för luftföroreningar i PUA …

Â,awy område, var lavar användas som ett verktyg för att utvärdera omfattningen av luftföroreningar med olika typer av utsläpp. Dessa mätningar kan även användas i … övervaka stora områden, en mycket viktig praktisk fråga när det gäller bedömningen av status miljöförstöring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>